MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Galerije

Gerontomajstor Robert DvornićGerontomajstor Robert DvornićOd početka 2017. godine pa do kraja petog mjeseca, kroz projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", u "Oazi" je na pola radnog vremena radio Robert Dvornić kao tzv. gerontomajstora. Obilazio je 40-ak starijih osoba s područja Belog Manastira, Branjinog Vrha i Šećerane te sitnim popravcima i drugim majstorskim poslovima pomagao starijim osobama. Projekt je financiralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Što je sve Robert obavljao u svibnju može se vidjeti iz sljedećeg popisa:

Marija. Radojka i DarinkaMarija. Radojka i DarinkaU srijedu, 7. VI. 2017. godine, u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održano je druženje starijih osoba kod bake Darinke Bolić u Belom Manastiru. U posjet su joj došle prijateljica iz djetinjstva Radojka Dokić, prijateljica Marija Šimić te "Oazina" fizioterapeutkinja Antonija Papak.

Fizioterapeutkinja Antonija PapakFizioterapeutkinja Antonija PapakOd 2. svibnja 2017. u organizaciji Mirovne grupe Oaza, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra u Ulici J. Antala 3, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", održava se besplatna medicinska gimnastika za osobe starije od 60 godina. Gimnastiku provodi "Oazina" aktivistica Antonija Papak, inače fizioterapeutkinja po struci. Zbog vrućina, a u dogovoru s korisnicama, gimnastika se sada provodi od 8 do 9 sati ujutro svakog ponedjeljka, srijede i petka, a ne od 15:30 do 16:30 sati kao što je bilo ranije.

Potpisivanje ugovora s 'Baranjskim vodovodom'Potpisivanje ugovora s 'Baranjskim vodovodom'U srijedu, 7. VI. 2017. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u "Baranjskom vodovodu" potpisala je ugovor o financiranju projekta "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe". Projekt je prošao na javnom pozivu "Baranjskog vodovoda" za prijavu projekata i programa za dodjelu donacija i sponzorstva za 2017. godinu na području Baranje.

Vrijednost projekta je 1.000 kuna, a isključivo je namijenjen za financiranje socijalne usluge dostave besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe s područja Grada Belog Manastira. Uime "Oazinih" korisnika zahvaljujemo "Baranjskom vodovodu" na tom iznosu.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok