MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 14 Kolovoza 2018

Dobrivoje Janković, Franjo Vonjak i Neno RadićDobrivoje Janković, Franjo Vonjak i Neno RadićU utorak, 14. VIII. 2018. godine, završena je informatička obuka za osobe starije od 60 godina. Obuka se održavala od 1. VIII. u "Oazinom" internet-klubu svakim radnim danom od 9 do 11 sati. Predavač je bio inženjer računarstva Neno Radić.

Obuku je pohađalo pet polaznika: Dobrivoje Janković, Zlatko Kajtar, Borislava Kovačević, Mirko Ognjenović i Franjo Vonjak. Zbog raznoraznih obaveza, ali i zbog velikih vrućina neki polaznici nisu bili baš redoviti, tako da su do kraja obuke, koja je ukupno trajala dvadesetak sati, ostali najuporniji: Dobrivoje Janković, Mirko Ognjenović i Franjo Vonjak.

Utorak, 14. 08. 2018.

Fotovijest iz Bilja

Putokaz za Land-art-festival SlamaPutokaz za Land-art-festival Slama

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Športski nogometni klub Polet iz Karanca organizira od 20. do 24. VIII. 2018. godine u Športskom parku Karanac otvorenu nogometnu školu za početnike i pionire (rođene od 2006. do 2011. godine).

Djecu će voditi treneri s UEFA-PRO licencom i višegodišnjim iskustvom, a organizirat će se i posebni treninzi za vratare.

Škola nogometa organizira se pod sloganom: "Jedini loš trening je onaj na kojem se ne pojaviš!"

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok