MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 05 Prosinca 2017

Nagrade i priznanja Volonterskog centra OsijekNagrade i priznanja Volonterskog centra Osijek(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 5. XII. 2017. godine, s početkom u 18 sati, a pod naslovom "Nevidljivo učiniti vidljivim", u osječkom Muzeju Slavonije u zgradi Arheološkog odjela dodijeljene su godišnje volonterske nagrade, koje već dvanaestu godinu u povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera dodjeljuje Volonterski centar Osijek.

Beli Manastir, Dvorana za produkcije Umjetničke školeBeli Manastir, Dvorana za produkcije Umjetničke školeCentar za kulturu Grada Belog Manastira i Ogranak Matice hrvatske u Belom Manastiru pozivaju na predavanje "Pismo: glagoljica", koje će održati dr. sc. Ivana Petešić Šušak, profesorica s Odsjeka za hrvatski jezik i književnost Sveučilišta u Zadru.

Ana Jeličić, Vesna Nedić i Miroslava KraljAna Jeličić, Vesna Nedić i Miroslava KraljU srijedu, 5. XII. 2017. godine, održan je završni sastanak ocjenjivačke komisije za dodjelu "Nagrade volonter / volonterka godine" za 2017. godinu, kao i "Priznanja za volonterski angažman" u 2017. godini, koje već po treći put dodjeljuje "Oazin" volonterski centar. Nagrada i priznanja dodjeljuju se volonterima za osobit doprinos u razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života na području Grada Belog Manastira.

Tročlana komisija u sastavu: dr. medicine Miroslava Kralj (predsjednica "Oaze"), Vesna Nedić (direktorica "Oaze") i Ana Jeličić (voditeljica "Oazinog" volonterskog centra) razmotrila je pristigle prijedloge i došla do konačne odluke o izboru kandidata za navedenu nagradu i priznanja. Nagrada i priznanja uručit će se zaslužnima na prigodnoj svečanosti u srijedu, 6. XII. 2017. godine, s početkom u 12:30 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira. Do tada neka imena dobitnika ostanu tajna.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok