MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 30 Kolovoza 2018
Četvrtak, 30. 08. 2018.

"Oazin" poklon SUŽ-u "Dukat"

Vesna Nedić i Radmila OgnjenovićVesna Nedić i Radmila OgnjenovićU četvrtak, 30. VIII. 2018. godine, također poslije radnog vremena (kao i ovdje), "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić odnijela je Srpskom udruženju žena (SUŽ) "Dukat" jedan donirani kompjuter iz "Oazine" informatičke učionice. Kompjuter je preuzela i ugovor potpisala Radmila Ognjenović, predsjednica te udruge.

Iako donirani kompjuter nije novi, u dobrom je stanju i udruga će ga koristiti za obavljanje npr. uredskih poslova i pripremanje materijala za svoje aktivnosti i za aktivnosti Književnog kluba koji djeluje pri "Dukatu".

Četvrtak, 30. 08. 2018.

"Oazin" poklon Matici umirovljenika

Vesna Nedić i Franciška DrgalićVesna Nedić i Franciška DrgalićU četvrtak, 30. VIII. 2018. godine, poslije radnog vremena, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić odnijela je Matici umirovljenika Hrvatske – Udruga Beli Manastir jedan donirani kompjuter iz "Oazine" informatičke učionice. Kompjuter je preuzela i ugovor potpisala Franciška Drgalić, predsjednica te udruge.

Iako donirani kompjuter nije novi, u dobrom je stanju i udruga će ga koristiti za obavljanje uredskih poslova.

Četvrtak, 30. 08. 2018.

"Oazin" poklon baranjskoj HVIDR-i

Ivan Lovrenčić, Udruga HVIDR-a BaranjeIvan Lovrenčić, Udruga HVIDR-a BaranjeU četvrtak, 30. VIII. 2018. godine, u prijepodnevnim satima, u "Oazi" je bio Ivan Lovrenčić, predsjednik Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata (HVIDR-a) Baranje i potpisao ugovor o donaciji dva kompjutera iz "Oazine" informatičke učionice toj udruzi. Potom je i preuzeo donirane kompjutere.

Kliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatu

U subotu, 1. IX. 2018. godine, udruga "Čuvari tradicije princa Eugena Savojskog u Bilju" organizira 10. Dan Dvorca Eugena Savojskog u Bilju" s početkom u 14 sati u parku Dvorca. Toga dana organiziraju se viteške igre s povijesnim okvirom i dječjim radionicama.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok