MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 04 Lipnja 2018

Kliknite na faksimil za veći prikazKliknite na faksimil za veći prikaz

Osječki "Glas Slavonije" od 4. VI. 2018. godine (str. 19), u kratkoj fotovijesti, opisao je obilježavanje 45. godišnjice maturiranje učenika nekadašnje belomanastirske Ekonomske škole, koji su maturirali školske godine 1972/73. Među petnaest okupljenih bivših učenika bila je i "Oazina" članica i kreativka Rožika Budimir, djevojački Začek.

Izrada privjesaka od umjetnog filcaIzrada privjesaka od umjetnog filcaU petom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 21, 22, 28. i 29. svibnja, a na njima je bilo 14, 8, 8 i 10 korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Jelena Opačić-Matijević i korisniciJelena Opačić-Matijević i korisnici"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku petog mjeseca 2018. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 23 puta, a izdavana je 43 puta.

Tokom tog mjeseca u Burzu je stiglo manje donacija nego inače, ali je roba kontinuirano donirana tokom cijelog mjeseca. U pojedinim slučajevima radilo se o zimskoj odjeći i obući, koju trenutno nitko ne preuzima pa se morala skladištiti za sljedeću zimu. Najviše se tražila sportska odjeća i obuća, a takve uobičajeno ima malo. Jednom se donirana odjeća morala oprati u "Oazinoj" praonici.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok