MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 03 Lipnja 2018

Vesna Nedić i Sofija PetrovićVesna Nedić i Sofija PetrovićKako to često biva u nevladinom sektoru, za aktivistice i aktiviste iz udruga često nema fiksnog radnog vremena. Radi se i više od 8 sati (ako su zaposleni na puno radno vrijeme), radi se i praznikom, i subotom, i nedjeljom, na raznim mjestima: kod partnera, na terenu pa i u vlastitom okruženju ili "tamo negdje".

Često se dio godišnjeg odmora koriste za "samo još ovo", ili je upravo "sad" rok za dovršenje projekta za neki natječaj, ili treba doraditi i završiti konačni izvještaj za završeni projekt, ili zgotoviti neki od kvartalnih ili polugodišnjih izvještaja… I tako stalno, iako se daje obećanje samome sebi da će se raditi onako kako to radi sav "normalan" svijet. Ali...

Beli Manastir, Kinodvorana, 7. VI. 2018, u 20 satiBeli Manastir, Kinodvorana, 7. VI. 2018, u 20 sati

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok