MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 04 Svibnja 2018

Članstvo Pododbora Beli Manastir SKD-a 'Prosveta'Članstvo Pododbora Beli Manastir SKD-a 'Prosveta'U petak, 4. V. 2018. godine, s početkom u 18 sati, održana je redovna godišnja skupština belomanastirskog Pododbora SKD-a "Prosvjeta", na kojoj je bilo 12 od ukupno 17 članova. Kao što je uobičajeno na takvim skupštinama – nakon otvaranja, pozdravne riječi predsjednice i izbora radnih tijela, predsjednica Pododbora Aleksandra Dvornić podnijela je Izvještaj o radu SKD "Prosvjeta" – Pododbor Beli Manastir za 2017. godinu te Financijski izvještaj za 2017. godinu, a potom i prijedloge programa rada i financijskog plana za 2018. godinu.

Vesna Nedić i Jelena Đermanović (Općina Jagodnjak)Vesna Nedić i Jelena Đermanović (Općina Jagodnjak)U petak, 4. V. 2018. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Općini Jagodnjak potpisala je ugovor o financiranju projekta Općina Jagodnjak u "Baranjskom leksikonu". Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro iz proračuna Općine Jagodnjak u 2018. godini.

Cilj projekta je pridonijeti razvoju kulture od interesa za Općinu Jagodnjak (skupljanjem, obradom i stalnim dopunjavanjem članaka u "Baranjskom leksikonu") i promicati različite kulture, običaje i tradicije. Vrijednost projekta je 2.000 kuna.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok