MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 02 Svibnja 2018

Šivanje torbi od reciklažnog tekstilaŠivanje torbi od reciklažnog tekstilaU okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira" djeluje i "Oazin" šnajderaj. U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi odjeću za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira. Program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Tokom četvrtog mjeseca 2018. godine gerontokrojačica je iskrojila i sašila tri torbe, našivala dugmad na jakne, popravljala zibzare te krpila helanke i hlače. Većina elastičnih hlača i helanki poderu se ili izližu između nogu. Koji centimetar se suze pa opet postanu čitave i nosive, a baš takvu garderobu (hlače i helanke!) veoma traže korisnice Oazine burze odjeće i obuće.

Srijeda, 02. 05. 2018.

Rad "Oazine" praonice (IV/2018)

Besplatna praonica za socijalno ugrožene osobeBesplatna praonica za socijalno ugrožene osobeU četvrtom mjesecu 2018. godine u "Oazinoj" besplatnoj praonici u belomanastirskom Društvenom centru veš se prao osam puta. "Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Sedam puta usluge "Oazine" praonice korištene su za potrebe socijalno ugrožene osobe, a jednom za potrebe "Oazine" burze odjeće i obuće. Šest puta koristio se kratak program te dva puta program 60°C.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok