MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 05 Travnja 2018

Ovaj prilog Slavonske televizije govori o radu tri belomanastirska udruge (Mirovna grupa Oaza, Projekt građanske demokratske inicijative i HZ RIF Udruga računovodstvenih djelatnika), a povod je potpisivanje ugovora s Gradom Belim Manastirom o financiranju projekata i programa udruga u 2018. godini. O "Oazinom" projektu "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe" govori se na početku priloga, a izjava "Oazine" projekt-koordinatorice" Vesne Nedić teče od 20. do 52. sekunde.

Potpisivanje 'Oazinih' ugovoraPotpisivanje 'Oazinih' ugovoraU četvrtak, 5. IV. 2018. godine, s početkom u 10 sati, Grad Beli Manastir organizirao je u Maloj vijećnici potpisivanje ugovora o financiranju projekata i programa udruga u 2018. godini. Potpisivanju ugovora prisustvovali su gradonačelnik Tomislav Rob i njegovi zamjenici Ivana Bandov Paulić, Goran Hes i Predrag Stojanović, a ugovore su potpisali ovlašteni predstavnici 35 udruga čiji su projekti ili programi prihvaćeni za financiranje.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok