MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 20 Ožujka 2018

Manjine obogaćuju EuropuManjine obogaćuju EuropuU Europskoj Uniji živi oko 50 milijuna ljudi koji su pripadnici nacionalnih manjina ili zajednica koje govore manjinskim jezicima. Potpišite peticiju i pomognite stvoriti bolju budućnost za nacionalne manjine i manjinske jezične zajednice u Europi! Detaljan opis Inicijative može se vidjeti ovdje, a online potpisati peticiju moguće je OVDJE.

Kliknite na plakat za veći formatKliknite na plakat za veći format

Međunarodni dan za eliminaciju rasne diskriminacije, koji se obilježava 21. ožujka, na datum kada je 1960. godine, prilikom mirnog prosvjeda protiv rasističkih zakona i aparthejda, policija u Južnoafričkoj Republici ubila 69 osoba, Centar za mir – Osijek obilježit će u sklopu kampanje protiv govora mržnje na internetu.

Centar za mir – Osijek provodi projekt "Koalicija pozivnih glasnika za borbu protiv govora mržnje na internetu", koji je financiran sredstvima EU – Opće uprave za pravosuđe.

Projekt provodi konzorcij od osam organizacija iz sedam zemalja (Bugarska, Češka, Grčka, Hrvatska, Italija, Rumunjska, Velika Britanija).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok