MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 02 Kolovoza 2017

Donacija koju je dostavio UnicefDonacija koju je dostavio Unicef"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u okviru novog trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U sedmom mjesecu 2017. godine Burza je radila uobičajene poslove, ali u malo većem obimu s obzirom na veliku cirkulaciju robe tokom mjeseca.

Roba je preuzimana 31 put, a najveća donacija bila je ona koja je "naručena" od Unicefa iz Zagreba (vidjeti ovdje). Ta donacija stigla je kombijem, u kojem su bile dvije palete, ukupno 30 kutija, koje su bile uredno označene te su se "Oazine" zaposlenice mogle dobro snaći, budući da je na svakoj kutiji pisalo što je unutra, za koju je dob i koliko ima komada.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok