MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 01 Kolovoza 2017

Besplatni topli obrok svakog radnog danaBesplatni topli obrok svakog radnog danaU mjesecu srpnju 2017. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim osobama iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Dostavu besplatnih toplih obroka financira Ministarstvo za demografija, obitelj, mlade i socijalnu politiku i njome je trenutno obuhvaćen 31 "Oazin" potrebiti korisnik. Većina korisnika su starije, bolesne ili radno nesposobne osobe, primatelji socijalne skrbi i minimalne mirovine, kojima ova pomoć puno znači za njihovu egzistenciju.

Obroci se radnim danima pripremaju i distribuiraju iz belomanastirskog Bistroa "Kod Kaje", koji radi u okviru Esseker Grupe d.o.o., a čijim su uslugama zadovoljni svi, samo da potraje... Na taj način proteklog mjeseca dostavljen je 651 obrok.

Logo 33. SOZAH-aLogo 33. SOZAH-a(Fotoalbum: Hotel Patria)

33. Susret odgonetača i zagonetača Hrvatske (SOZAH) održat će se od 22. do 24. 09. 2017. godine (petak – nedjelja) u Belom Manastiru (Baranja), u Hotelu Patria s četiri zvjezdice (hotelpatria.hr). Uz podršku Hrvatskog zagonetačkog saveza, tehnički organizator SOZAH-a bit će belomanastirska Mirovna grupa Oaza, dok će natjecateljske zadatke i enigmatska natjecanja pripremiti i provesti Zagonetački klub "Osijek" ("Zakos").

Prijave
Organizatori pozivaju sudionike da do 31. 08. 2017. prijave svoje sudjelovanje, izaberu vrstu smještaja i dužinu boravka u hotelu te da prijave natjecanje u kome će sudjelovati.

Prijave slati na adresu: Jovan Nedić, jovannedic@yahoo.com, tel. +385 31-701-791

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok