MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 17 Svibnja 2017

Bake Etuška i DarinkaBake Etuška i DarinkaU srijedu, 17. V. 2017. godine, u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održano je druženje starijih osoba kod bake Etelke Topalović u Belom Manastiru. U posjet su joj došle njezina nekadašnja radna kolegica Darinka Bojić te "Oazina" fizioterapeutkinja Antonija Papak.

Stana Nemet, Natalija Havelka i Ida ĆosićStana Nemet, Natalija Havelka i Ida ĆosićU srijedu, 17. V. 2017. godine, s početkom u 10:30 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u belomanastirskom Društvenom centru, gdje "Oaza" ima prostorije, razgovor s pravnicom Natalijom Havelka. Intervju će biti emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 18. V. 2017. godine, s početkom u 17 sati, na frekvenciji od 96,9 mHz. Razgovoru je prisustvovala i volonterka osječkog Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Ida Ćosić, inače studentica Pravnog fakulteta u Osijeku, koja se želi baviti kaznenim pravom i to bi voljela raditi u Hrvatskoj, a ne otići u inozemstvo kao mnoge njezine kolege.

Zavolontirajte se!Zavolontirajte se!Hrvatska mreža volonterskih centara (HMVC) organizira manifestaciju "Hrvatska volontira", kojoj je cilj potaknuti što veći broj građana, organizacija i institucija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima. Ove godine manifestacija se održava od 22. do 27. svibnja, u 55 hrvatskih gradova.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok