MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 09 Studenog 2017
Četvrtak, 09. 11. 2017.

Predstavljanje suvenira Baranje

Dr. sc. Jacqueline Balen i Edo JurićDr. sc. Jacqueline Balen i Edo JurićU četvrtak, 9. XI. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u organizaciji Grada Belog Manastira, Centra za kulturu Grada Belog Manastira, Arheološkog muzeja u Zagrebu te "Jor – obrta za izradu i dizajn unikatnog nakita", u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine održano je predstavljanje suvenira Baranje.

Udruženje žena 'Udahni život' iz StanišićaUdruženje žena 'Udahni život' iz Stanišića(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Članice Udruženja žena "Udahni život" iz Stanišića kod Sombora: Ljiljana Gusić, Svetlana Bulović, Dragana Kovačević i Dragica Vasiljević bile su tokom drugog tjedna u mjesecu studenom 2017. godine na četverodnevnom studijskom putovanju u Baranji, koje im je omogućila Ekumenska inicijativa žena iz Omiša.

Kliknite na pozivnicu da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na pozivnicu da biste je vidjeli u većem formatu

Demokratska zajednica Mađara Hrvatske – udruga Beli Manastir i udruga "Mađarska katolička žena" pozivaju na tradicionalnu manifestaciju prigodom Dana svetog Martina, u subotu, 11. XI. 2017. godine, u sjedištu Zajednice u Belom Manastiru, Ulica Svetog Martina 31a, s početkom u 16:45 sati.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok