MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 04 Studenog 2017

Jedna od većih donacijaJedna od većih donacija"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku desetog mjesecu 2017. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 31 put, a izdavana 57 puta.

Donatori su donosili ili slali raznu robu, a najviše je bilo odjeće za bebe. Donirana su i jedna dječja kolica te jedna autosjedalica, koje su brzo podijeljene socijalno ugroženim obiteljima. U toku mjeseca stigla je i veća donacija dječjih cipelica, koje je doniralo Vijeće romske nacionalne manjine (VRNSM) Osječko-baranjske županije (OBŽ).

Subota, 04. 11. 2017.

Osječko "Grabljanje lišća"

Plesni performans Plesnog studija ShinePlesni performans Plesnog studija Shine(Fotoalbumčić se može vidjeti ovdje)

U subotu, 4. XI. 2017. godine, u osječkom Perivoju kralja Tomislava, održana je izložba "Grabljanje lišća" u sklopu projekta Udruge "Slama" "Četiri godišnja doba". U izložbi su učestvovali i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, Osnovne škole Antuna Mihanovića Osijek i Osnovne škole "Mladost" Osijek te vrtićarci iz Eko-vrtića "Mak" i Dječjeg vrtića "Sjenčica" (izvor: osijek031). Na izložbi je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok