MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 11 Studenog 2017

'Viškovi' s gradskog domjenka'Viškovi' s gradskog domjenkaU subotu, 11. XI. 2017. godine, svečano je proslavljen Dan Grada Belog Manastira. Uz tu proslavu vezana su mnogobrojna događanja. Jedno od njih bila je i svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira, uz prisustvo većeg broja gostiju, koja je ovoga puta održana u dvorani za produkcije Umjetničke škole s početkom u 16 sati. Nakon svečane sjednice, prisutnima je priređen domjenak u Hotelu Patria, no kako sve ono što je ponuđeno nije i konzumirano, gradski oci taj su "višak" poklonili "Oazinim" zahvalnim korisnicima besplatnih toplih obroka, kojima je to uljepšalo dan i obogatilo nedjeljni ručak.

'Oazin' štand na sajmu u Belom Manastiru'Oazin' štand na sajmu u Belom Manastiru

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 11. XI. 2017. godine, svečano je proslavljen Dan Grada Belog Manastira, koji je vezan uz blagdan Svetoga Martina. Obilježavanje Dana Grada bilo je popraćeno nizom raznovrsnih događanja, kao što su izložbe, razne promocije, otvaranja, šahovski turnir i na kraju sajam "Ponuda ekoproizvoda, suvenira i tradicionalnih jela" na Trgu slobode.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok