MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 05 Listopada 2017

Vježbe u stoliciVježbe u stoliciU mjesecu rujnu 2017. godine "Oazina" fizioterapeutkinja Antonija Papak održavala je besplatnu medicinsku gimnastiku u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, u Ulici J. Antala 3, a u sklopu projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji". Usto posjećivala je devet baka, kojima je pružala fizioterapeutske usluge, ovisno o njihovim zdravstvenim problemima.

Gimnastika je održavana ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 8:30 do 9:30. Namijenjena je osobama iznad 60 godina pa se i fizioterapeutkinja time vodila na treninzima. Najviše pažnje posvetila je kralješnici da bi korisnicama omogućila da nauče kako se pravilno držati te kako same sebe ispravljati u svakodnevnom životu prilikom raznoraznih radova u kućanstvu.

Jedan od primatelja toplog obrokaJedan od primatelja toplog obrokaU mjesecu rujnu 2017. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim osobama iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Tu socijalnu uslugu "Oaza" provodi već niz godina, a uglavnom se financira sredstvima Ministarstva za demografija, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U proteklom mjesecu njome su bila obuhvaćena 32 korisnika.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok