MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 04 Listopada 2017

Plišane igračke iz DubrovnikaPlišane igračke iz Dubrovnika"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U tokom devetog mjesecu 2017. godine "Oazinoj" burzi razna je roba donirana 29 puta. Radilo se o različitim odjevnim predmetima, a najviše je bilo odjeće za bebe i manju djecu.

Ta roba je razvrstavana po veličinama i spolu te slagana u označene kutije ili ormare. Iz "Oazinog" spremišta u dvorišnoj garaži u Burzu je donesena zimska odjeća i obuća te nekoliko kutija iz velike donacije Unicefa (zimska odjeća za djecu te veća količina čarapa, kapa i šalova). Jedna od donacija stigla je poštom od Marije Mikulić iz Dubrovnika, a radilo se o većoj količini plišanih igračaka (na slici).

Srijeda, 04. 10. 2017.

Poziv na izložbu u Bolmanu

Bolman, Dom kulture, 7. X. 2017, 17 satiBolman, Dom kulture, 7. X. 2017, 17 sati

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok