MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Katarina Gaćina, Vesna Nedić, Ana Jeličić, Sandra KušenićKatarina Gaćina, Vesna Nedić, Ana Jeličić, Sandra KušenićU četvrtak, 28. I. 2021. godine, s početkom u 10 sati, održan je online-sastanak programskog tima programa "Volontiraj i ti". Na sastanku su bile Sandra Kušenić, Vesna Nedić, Ana Jeličić i Katarina Gaćina.

Voditeljica programa Vesna Nedić izložila je akcijski plan toga programa, u kome su zacrtane sve aktivnosti koje će se provoditi, vremenski period njihovih odvijanja, resursi koji su potrebni za provedbu, kao i osobe koje su zadužene za njihovo odvijanje.

Katarina GaćinaKatarina GaćinaU četvrtak, 28. I. 2021. godine, s početkom u 8:30, održan je online-sastanak programskog tima programa "Dostojanstveno starenje". Na sastanku su bile: Natalija Havelka, pravnica i izvršna direktorica Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, te Sandra Kušenić, Vesna Nedić, Ana Jeličić i Katarina Gaćina iz Mirovne grupe Oaza.

Sastanak je održan preko aplikacije Google Meet na temu: "Akcijski plan programa 'Dostojanstveno starenje'". Taj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava i socijalne politike, a "Oaza" ga provodi u partnerstvu s Centrom za mir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok