MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Vesna Nedić ('Oaza') i Stana Nemet ('Banska kosa')Vesna Nedić ('Oaza') i Stana Nemet ('Banska kosa')U četvrtak, 20. II. 2020. godine, s početkom u 10 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu u Društvenom centru razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić. Razgovor je emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" istog dana, s početkom u 17 sati, na frekvenciji 96,9 mHz.

Četvrtak, 20. 02. 2020.

Svjetski dan socijalne pravde

Svjetski dan socijalne pravde obilježava se 20. veljače (februara) nakon što su tu odluku jednoglasno podržale 192 članice Ujedinjenih naroda na Općoj skupštini u studenome 2007. godine.

Republika Hrvatska je po ustavnom određenju socijalna država i treba osigurati socijalno pravedno društvo, u kojem sve osobe uživaju jednaka prava i imaju jednake mogućnosti za ostvarivanje svojih potencijala te ravnopravno sudjeluju u svim aspektima života.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok