MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Davorin Taslidžić, Branko Krušić, Edo JurićDavorin Taslidžić, Branko Krušić, Edo Jurić(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U petak, 31. I. 2020. godine, s početkom u 19:30 sati, u sklopu manifestacije "Noć muzeja u Belom Manastiru", u Etnološkom centru baranjske baštine predstavljena je pred pedesetak posjetilaca zbirka pjesama "Prošlo me je" Branka Krušića iz Belog Manastira (rođenog 1949. godine u Čemincu).

Hvatači snova ili društvene igreHvatači snova ili društvene igre(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 31. I. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je trideseta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Kako na prošloj radionici nije bilo puno djece koja su željela izrađivati hvatače snova, na ovoj radionici su to mogli uraditi. Osim toga, djeca su mogla igrati društvene igre.

EU konferencija visoke razineEU konferencija visoke razineU četvrtak i petak, 30. i 31. I. 2020. godine, u Zagrebu, u konferencijskoj dvorani u Šubićevoj 29, održana je EU-konferencija visoke razine "Sudjelovanje žena na tržištu rada – društvena dobit!"

Ured za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske organizirao je konferenciju kao jedno od službenih događanja u okviru predsjedanja Vijećem Europske Unije.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok