MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Stana Nemet i Vesna NedićStana Nemet i Vesna NedićU petak, 6. IV. 2018.godine, s početkom u 11 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu u belomanastirskom Društvenom centru razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić. Razgovor će biti emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 12. IV. 2018. godine, s početkom u 17 sati, na frekvenciji 96,9 mHz.

Kliknite na članak za veći formatKliknite na članak za veći format

U zagrebačkim "Novostima" broj 955 (6. IV. 2018, str. 5 dodatka "Kronika") objavljen je članak pod naslovom "Donacija Oazi iz Zagreba", u kome je opisana donacija zagrebačke arhitektice Nele Rubin "Oazinoj" burzi odjeće i obuće. Isti članak objavljen je i na portalu "Novosti" na ovoj adresi.

Petak, 06. 04. 2018.

"Oaza" u "Glasu Slavonije"

Članak u 'Glasu Slavonije'Članak u 'Glasu Slavonije'Na 19. stranici osječkog "Glasa Slavonije" od 6. IV. 2018. godine objavljen je veliki članak Ivice Getta s nadnaslovom "Ugovori s udrugama" i podnaslovom "Ukupno je iz gradskog proračuna dodijeljeno nešto više od 418 tisuća kuna za 43 programa, odnosno projekta udruga".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok