MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Ribice od vatelinaRibice od vatelina

U jedanaestom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 5, 6, 12. i 13. X., a na njima je bilo 11, 10, 12 i 8 (ukupno 41) korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

'Oazine' kreativke: Mara Bodlović, Jadranka Kuduz i Rožika Budimir'Oazine' kreativke: Mara Bodlović, Jadranka Kuduz i Rožika Budimir(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu studenom 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje III" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su tri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (19, 20. i 26. XI), na kojima je bilo 9, 10 i 8 (ukupno 27) korisnica.

'Oazina' aktivistica Jelena Opačić-Matijević'Oazina' aktivistica Jelena Opačić-MatijevićU srijedu, 28. XI. 2018. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma s ciljem da im se bar malo uljepša dan. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te pet volonterki: Anica Frič, Dubravka Simendić, Kristina Gubić, Mara Bodlović i Margita Relić.

Srijeda, 28. 11. 2018.

Prvi snijeg u Belom Manastiru

Snijeg po baščama i živicamaSnijeg po baščama i živicama

Vesna Nedić, dr. med. Miroslava Kralj, Ana JeličićVesna Nedić, dr. med. Miroslava Kralj, Ana Jeličić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 27. XI. 2018. godine, s početkom u 18:40 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je izvanredna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila Ana Jeličić uz pomoć predsjednice dr. med. Miroslave Kralj.

Sjednici je prisustvovalo 20 od ukupno 28 članova, uz jednu gošću. Dnevni red sjednice bio je:

Vesna Nedić, Ljubica Buha, Miroslava Kralj, Jasna PetrovićVesna Nedić, Ljubica Buha, Miroslava Kralj, Jasna PetrovićU utorak, 27. XI. 2018. godine, s početkom u 18:00 sati, u "Oazinom" uredu održana je 20. sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Pored predsjednice "Oaze" dr. med. Miroslave Kralj, koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na sjednici su bile članice UO Ljubica Buha i Jasna Petrović te direktorica "Oaze" Vesna Nedić.

Opravdano odsutne bile su članice UO Gordana Čiča i Sofija Petrović. Zapisnik je vodila Ana Jeličić.

U petak, 30. XI. 2018. godine, održat će se Susret nacionalnih manjina Grada Osijeka, koji nacionalne manjine poklanjaju Osijeku za njegov Dan (2. XII). Prvi dio susreta bit će u Domu HV-a u 18 sati, a drugi dio nastavit će se u dvorani Gradske četvrti Tvrđa, na Vijencu Ivana Meštrovića 26f, s početkom u 20 sati.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Baranjsko-rusko društvo prijateljstvo i Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek (GISKO) organiziraju večer ruske poezije i glazbe pod nazivom "Ruska kultura pod secesijskim krovom".

Taj raznovrsni kulturni program održat će se u utorak, 27. XI. 2018. godine, s početkom u 18 sati, u Studijskoj čitaonici Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Program se provodi uz financijsku podršku Osječko-baranjske županije.

Svetlana MarinkovićSvetlana MarinkovićU petak, 23. XI. 2018. godine, s početkom u 11 sati, u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku svečano je obilježena 60. obljetnica postojanja Društva za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek.

Tom prilikom prikazan je desetominutni dokumentarni film o radu udruge, kao i o njezinom doprinosu lokalnoj zajednici. Prema riječima voditeljice i koordinatorice Svetlane Marinković, taj doprinos ide od procesa odgoja i obrazovanja i uključivanja u razrede prije redovitih škola do formiranja Centra za autizam sa Specijalnom osnovnom školom "Dr. Zlatan Sremac".

Borislava Kovačević i Jasna PetrovićBorislava Kovačević i Jasna Petrović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 23. XI. 2018. godine, s početkom u 17:30 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra Mirovna grupa Oaza održala je edukacijsku radionicu "Ono što ne znamo i što znamo o enigmatici". Radionicu su držali "Oazini" aktivisti Vesna i Jovan Nedić i "Oazina" volonterka Sonja Nedić. Na radionici je bilo devet učesnika: Bariša Boras, Stanko Dabić, Ana Jeličić, Borislava Kovačević, Stana Nemet, Mirko Ognjenović, Radmila Ognjenović, Jasna Petrović i Milan Prusac.

'Oazina' volonterka Dubravka Simendić'Oazina' volonterka Dubravka SimendićU četvrtak, 22. XI. 2018. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje "Oazinih" aktivistica Jelene Opačić-Matijević i Stele Fabijan te "Oazinih" volonterki sa štićenicima Doma.

U akciji su učestvovale četiri volonterke: Anica Frič, Dubravka Simendić, Kristina Gubić i Mara Bodlović.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Fotoalbumi se mogu vidje ovdje i ovdje-BaranjaMedija)

U srijedu, 21. XI. 2018. godine, u organizaciji belomanastirske Udruge antifašističkih boraca i antifašista (UABA), svečano je obilježena 74. godišnjica Batinske bitke i oslobođenja Baranje. Tim su povodom položeni vijenci na partizanske spomenike u Branjinom Vrhu i Šećerani, na Spomenik palim borcima Crvene armije na belomanastirskom Trgu slobode, na spomenik i biste na Partizanskom groblju u Belom Manastiru i na Spomenik Crvenoj armiji "Pobjeda" na brdu iznad Batine i Dunava.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U petak, 23. XI. 2018. godine, s početkom u 18 sati, u Gradskoj knjižnici Beli Manastir predstavit će se knjiga "Ožiljci života" poznatog psihijatra Veljka Đorđevića, koja je zbirka priča inspiriranih stvarnim životom.

To su priče o uzdizanju, nadi i ljubavi jer je ljubav najčešće duh koji pokreće, a prolazeći bol i patnju hodamo unatrag. U životu prolazimo različite emocionalne vrtloge, dižemo se i padamo, neki s više ožiljaka na duši, drugi s manje. No bolje je imati bolne ožiljke, nego proživjeti život netaknut (opširnije OVDJE).

Promocija u Knjižari NovaPromocija u Knjižari NovaU utorak, 20. XI. 2018. godine, s početkom u 19 sati, u osječkoj Knjižari Nova na Trgu Ante Starčevića, održana je promocije knjige pjesama "Kapi sreće" (68 stranica) Veselinke Kastratović. O knjizi su govorili Milan Ivanović kao izdavač i Đorđe Nešić kao urednik, dok je autorica čitala svoje pjesme. Moderator promocije bio je Ivan Vuletić, vlasnik Knjižare Nova.

Arhivska fotografijaArhivska fotografijaU petak, 23. XI. 2018. godine, s početkom u 17:30 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra Mirovna grupa Oaza organizira edukacijsku radionicu "Ono što ne znamo i što znamo o enigmatici".

Radionicu će držati "Oazini" aktivisti Vesna i Jovan Nedić i "Oazina" volonterka Sonja Nedić. Kako se Jovan enigmatikom bavi već preko 50 godina, neke "Oazine" korisnice izrazile su želju da se u "Oazi" organiziraju enigmatske radionice. Poslije ove edukacije "Oaza" će povremeno organizirati takve radionice.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U subotu, 24. XI. 2018. godine, s početkom u 19 sati, u belomanastirskoj Kinodvorani održat će se 7. susreti reproduktivnih ansambala pod naslovom "U jesen si, Baranjo, lipa".

Glavni organizator: HKUD "Beli Manastir".

Sudionici:

  • HKUD Beli Manastir
  • KUD "Petar Preradović" Đurđevac
  • HKUD "Željezničar" Osijek
  • KUD "Šumari" Vinkovci
  • Udruga glazbene starine (Gorjani) – Orkestar Mišina

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U utorak, 20. XI. 2018. godine, s početkom u 19 sati, u osječkoj Knjižari Nova, Trg Ante Starčevića 4, održat će se promocije knjige pjesama "Kapi sreće" (68 stranica) Veselinke Kastratović. O knjizi će govoriti Ivica Vuletić, prof., kao moderator, Milan Ivanović kao nakladnik, autorica Kastratović (svi iz Osijeka) te Đorđe Nešić, prof.. kao urednik (iz Bijelog Brda odn. Dalja).

Veselinka Kastratović je diplomirana pravnica koja radi u Centru za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek i predsjednica Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA".

Predavačica Sandra Kušenić (lijevo)Predavačica Sandra Kušenić (lijevo)U petak, 16. XI. 2018. godine, od 16 do 18 sati, održana je u "Oazinom" dnevnom boravku edukacijska radionica na temu "Izrada ulja magnezija kod kuće". Radionicu je održala magistra agronomije Sandra Kušenić, a na radionici je, uz predavačicu i "Oazinu" aktivisticu Jelenu Opačić-Matijević, bilo devet korisnica.

S konačnim zahlađenjem i doživljajem prave jeseni, stiže i izložba "Grabljanje lišća", kao jesenski segment urbanog land-art-projekta "4 godišnja doba" pod vodstvom Nikole Fallera.

Četvrtak, 15. 11. 2018.

Promocija knjiga Anđelke Pavić

Anđelka Pavić, prof., i nastavnica Branka StojanovićAnđelka Pavić, prof., i nastavnica Branka Stojanović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 15. XI. 2018. godine, s početkom u 18 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine održana je promocija brošure "Priča o učitelju" i drugog izdanja zbirke "Haiku pišem". Knjige su promovirale autorica Anđelka Pavić, profesorica u Drugoj srednjoj školi Beli Manastir, i nastavnica Branka Stojanović iz Šećerane, koja radi u Osnovnoj školi Jagodnjak.

Dr. med. Miroslava Kralj (lijevo)Dr. med. Miroslava Kralj (lijevo)U četvrtak, 15. XI. 2018. godine, od 16 do 18 sati, održana je u "Oazinom" dnevnom boravku edukacijska radionica na temu "Kada pozvati Hitnu pomoć?" Radionicu je održala dr. med. Miroslava Kralj, koja radi u Hitnoj pomoći te je i nacionalni instruktor za dispečere medicinske prijavno-dojavne jedinice. Na radionici, koja je protekla u veoma ugodnoj atmosferi, uz ponuđenu kavu i čaj, bilo je devet "Oazinih" korisnica i aktivistica Stela Fabijan.

Četvrtak, 15. 11. 2018.

Individualna informatička obuka

Deže Erdeš i Neno RadićDeže Erdeš i Neno RadićU četvrtak, 15. XI. 2018. godine, u 'Oazinom' dnevnom boravku održan je prvi sat individualne informatičke obuke, koju predaje inženjer informatike Neno Radić. Kako obuku pohađa osoba koja se prvi put susreće s računalom, početak je prošao u upoznavanju s računalom, odnosno s onim od čega se računalo sastoji i čemu služe njegovi pojedini dijelovi te kako se upotrebljavaju miš i tipkovnica.

U subotu, 24. XI. 2018. godine, održat će se na sajamskoj livadi u centru etnosela Karanca u Baranji

"ZIMSKI VAŠAR U KARANCU" i "ČVARAKFEST"

Slika s 'Čvarakfesta' održanog 26. XI. 2016. godineSlika s 'Čvarakfesta' održanog 26. XI. 2016. godineProgram tog jedinstvenog i neponovljivog gastrodoživljaja namijenjenog svim ljubiteljima proizvoda iz špajza i pušnice izgleda ovako:

Beli Manastir, Imre Nađa 8 - subota, 17. XI. 2018.Beli Manastir, Imre Nađa 8 - subota, 17. XI. 2018.

U subotu, 17. XI. 2018. godine, s početkom u 17 sati, u darđanskoj kinodvorani Mađarsko kulturno-umjetničko društvo Darda organizira tradicionalnu, 13. po redu, Međunarodnu smotru mađarske pjesme i folklora.

Gradsko kazalište Beli Manastir - 17. XI. 2018. godineGradsko kazalište Beli Manastir - 17. XI. 2018. godine

Nedjelja, 11. 11. 2018.

Rad "Oazine" praonice (X/2018)

Sušenje veša u potkrovlju Društvenog centraSušenje veša u potkrovlju Društvenog centraU desetom mjesecu 2018. godine rublje se u "Oazinoj" praonici pralo tri puta: dva puta za potrebe "Oazine" burze odjeće i obuće te jednom za potrebe socijalno ugrožene osobe. Sva tri puta roba je prana na 90°C.

"Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Jelena Opačić-Matijević i Jelisavka BrnjevaracJelena Opačić-Matijević i Jelisavka Brnjevarac(Fotoalbum se može vidjeti ovdje i ovdje-Baranjamedija)

U subotu, 10. XI. 2018. godine, s početkom u 11 sati, na belomanastirskom Trgu slobode organiziran je sajam povodom Dana Grada Belog Manastira s ponudom ekoproizvoda i suvenira. Na sajmu je učestvovala i Mirovna grupa Oaza, izloživši na svom štandu suvenire i rukotvorine izrađene na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama, koje se održavaju ponedjeljkom i utorkom u Društvenom centru od 18 do 20 sati.

'Ono što ne znamo i što znamo o enigmatici''Ono što ne znamo i što znamo o enigmatici'(Fotoalbumčić se može vidjeti ovdje)

U petak, 9. XI. 2018. godine, s početkom u 17:30 sati, u prostorijama Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" u Osijeku održana je edukacijska radionica pod naslovom "Ono što ne znamo i što znamo o enigmatici".

Četvrtak, 08. 11. 2018.

Izborna skupština Mreže SOS-NET

Mreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NETMreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NETU četvrtak, 8. XI. 2018. godine, s početkom u 17 sati, u prostorijama Lokalnog volonterskog centra Zvono u Belišću (Radnička ulica 14), održana je Izborna skupština Mreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NET. Na skupštini su bili predstavnici 13 članica Mreže, a među njima i Vesna Nedić, projekt-koordinatorica Mirovne grupe Oaza. Sastanku je predsjedavala predsjednica Mreže Suzana Vargović.

U proteklom mjesecu listopadu 2018. godine, zahvaljujući Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Gradu Belom Manastiru, nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka potrebitim građanima iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Tu "Oazine" socijalnu uslugu koristilo je 29 osoba, što je smanjenje u odnosu na prošli mjesec jer je, nažalost, jedna korisnica u međuvremenu umrla.

Velika donacija iz OsijekaVelika donacija iz Osijeka"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku X. mjeseca 2018. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 27 puta, a izdavana 60 puta.

I u toku ovog mjeseca bilo je raznih donacija, ali najmanje odjeće i obuće za predškolce i školarce, a takva se roba i ovaj mjesec najviše tražila.

Bila je i jedna veća donacija iz Osijeka, koja je popunila police s dječjom robom, samo se radilo uglavnom o jednoj veličini za djevojčice, a i to je brzo izdano.

Kliknite na sliku za veći prikazKliknite na sliku za veći prikaz

Grad Beli Manastir, Hrvatski fotosavez, FKK "Baranja-film" Beli Manastir i Centar za kulturu Grada Belog Manastira pozivaju na otvaranje 8. salona fotografije "Minijature" Beli Manastir 2018.

Izložba će biti otvorena subotu, 10. XI. 2018. godine, u 18 sati, u Izložbenom prostoru Centra za kulturu Grada Belog Manastira, Kralja Tomislava 2. Ulaz slobodan!

Proslava drugog rođendanaProslava drugog rođendana

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 5. XI. 2018. godine, s početkom u 17 sati, na adresi Trg Augusta Šenoe 1 u Osijeku, Udruga žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" obilježila je svoj drugi rođendan. Osnovana je, naime, 4. XI. 2016. "JA KA" je posvećena pružanju podrške oboljelima i njihovim obiteljima, edukaciji svih žena, razbijanju predrasuda i poticanju suradnje sa sličnim udrugama.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Ogranak Matice hrvatske u Belom Manastiru i Centar za kulturu Grada Belog Manastira pozivaju na Pjesnički susret: Posavec i Pletikosić , koji će se održati u Dvorani za produkcije Umjetničke škole Beli Manastir u srijedu, 7. XI. 2018. godine, s početkom u 18 sati.

Na Susretu će Ana-Marija Posavec i Dino Pletikosić pričati o svojoj poeziji. To događanja dio je programa ovogodišnjeg obilježavanja Dana Grada Belog Manastira.

Nedjelja, 04. 11. 2018.

Rad "Oazinog" šnajderaja (X/2018)

Krpanje garderobe donirane 'Oazinoj' burziKrpanje garderobe donirane 'Oazinoj' burzi(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu krojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno krpi garderobu i izrađuje upotrebne predmete od doniranih materijala i od one robe donirane "Oazinoj" burzi odjeće i obuće koju nitko ne želi preuzeti. Ta usluga i tako izrađeni upotrebni predmeti namijenjeni su socijalno ugroženim i starijim osobama s područja Grada Belog Manastira.

Izrada brojeva za tomboluIzrada brojeva za tombolu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U desetom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 9, 15. i 16. listopada, a na njima je bilo 11, 13 i 10 korisnica. U ponedjeljak, 8. X., radionica nije održana zbog državnog praznika. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Gornji dio plakata - kliknite na sliku za veći prikazGornji dio plakata - kliknite na sliku za veći prikaz

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Dan Grada Belog Manastira obilježit će se 11. studenoga, na blagdan Svetog Martina. Tim povodom pripremljen je raznolik program, koji traje od 30. listopada (X) sve do 24. studenog (XI).

Cjelovit program može se vidjeti na priloženom plakati, a za subotu, 10. XI. 2018. godine, planiran je na Trgu slobode sajam ekoproizvoda i suvenira s početkom u 11 sati, Memorijalni šahovski turnir "Prof. Antun Bubalović", s početkom u 10 sati u Nastavno-sportskoj dvorani, te od 13 sati druženje s građanima uz konzumaciju gastroponude.

Uveče, s početkom u 21 sat, održat će se koncert pop-rok-sastava "Crvena jabuka".

Dnevna aktivnost 3. X. 2018. - čitanje novinaDnevna aktivnost 3. X. 2018. - čitanje novinaU "Oazinom" dnevnom boravku održavano je tokom 10. mjeseca 2018. godine i u organizaciji Jelene Opačić-Matijević šest dnevnih aktivnosti u okviru projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Te aktivnosti namijenjene su osobama starije životne dobi.

'Oazine' gimnastičarke'Oazine' gimnastičarkeOd početka mjeseca listopada 2018. godine, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru, u terminu održavanja gimnastike pod imenom "Relax-program", održavala se  gimnastika i za "Oazine" korisnice. Gimnastiku organizira "Skok-klub – športska rekreacija i ples", a vodi je trenerica Ivana Major.

Uz kreativni rad, stalno se nešto proslavljaUz kreativni rad, stalno se nešto proslavlja(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu listopadu 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje III" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (1, 22, 23. i 29. X.), na kojima je bilo 7, 11, 12 i 8 korisnica. Radionice je vodila Ana Jeličić.

Četvrtak, 01. 11. 2018.

"Kolo" i "Lado" ruku pod ruku

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske 'Lado' u BeograduAnsambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske 'Lado' u BeograduČlanovi belomanastirskog SKUD-a "Jovan Lazić" imali su više puta priliku da gledaju nastupe Ansambla narodnih igara i pesama Srbije "Kolo" i to ne samo u Belom Manastiru, nego npr. i u Borovu Naselju i na koncertima u Srbiji. Prije devet godina, 22. XI. 2009, u osječkoj Sportskoj dvorani "Gradski vrt" mogli su gledati i dvosatni koncert "Voljeti domovinu pjesmom i plesom" Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske "Lado" (vidjeti OVDJE), što je bila jedinstvena prilika jer je prethodni veliki koncert "Lado" u Osijeku imao prije gotovo 30, a od današnjih dana prije 40 godina.

Igranje društvenih igara, čitanje novina, razgovori...Igranje društvenih igara, čitanje novina, razgovori...

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U "Oazinom" dnevnom boravku održavano je tokom 9. i 10. mjeseca 2018. godine i u organizaciji Stele Fabijan sedam dnevnih aktivnosti u okviru projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U emisiji "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je na programu bila u četvrtak, 1. XI. 2018. godine, s početkom u 17 sati, emitiran je razgovor novinarke Stane Nemet s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić, snimljen prethodnog dana prijepodne.

Katoličko groblje u Belom ManastiruKatoličko groblje u Belom Manastiru

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok