MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Sanela i Snežana za ...Sanela i Snežana za ..."Oazina" likovno-kreativna radionica za žene koja je "padala" na dan 8. III. 2016. godine bila je, razumljivo, posvećena Danu žena. Sve prisutne kreativke i "Oazine" aktivistice dobila su na dar ružu i malu čestitku, koje su samoinicijativno i od svojih materijala izradile kreativke Stela Stanojević i Snežana Kapular. Hvala im na toj lijepoj gesti.

Utorak, 08. 03. 2016.

Humanitarni sajam u Osijeku

Ljubica Molnar na sajmu u OsijekuLjubica Molnar na sajmu u Osijeku

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak i utorak, 7-8. III. 2016. godine, na osječkom Trgu Ante Starčevića, održan je prvi humanitarno-donacijski korizmeni sajam u organizaciji udruge "Putevi milosti" i u suradnji s udrugama "Život treće dobi", "Krila leptira" iz Suze i drugima. Na sajmu su učestvovali i neki Baranjci, među njima i Ljubica Molnar, jedna od "Oazinih" "bisernica".

Utorak, 08. 03. 2016.

Svim ženama sretan 8. mart

Sretan 8. martSretan 8. mart

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok