MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Ponedjeljak, 07. 03. 2016.

In memoriam: Lajoš Nađ (1944-2016)

Lajoš NađLajoš NađU petak ujutro, 4. III. 2016. godine, u osječkoj bolnici iznenada je preminuo Lajoš Nađ iz Belog Manastira, četiri dana nakon teške operacije i nakon što je izgledalo da se dobro oporavlja. Sahranjen je u ponedjeljak, sedmog marta, na belomanastirskom Katoličkom groblju, ispraćen od mnogobrojnih prijatelja, poznanika, komšija, simpatizera "Šparte", pustaraša, rodbine i članova porodice: supruge Cvije, sina Lea i kćerke Zite te pobratima Branislava Iličina – Kobea, nekadašnjeg igrača NK Osijeka.

Lajoš će ostati upamćen kao nekadašnji igrač belomanastirskog Nogometnog kluba "Šparte" iz njezinog zlatnog doba, kasnije veliki navijač "Šparte" i beogradske "Crvene zvezde", te kao poznati kolekcionar.

Veselim se svakom posjetu gerontodomaćiceVeselim se svakom posjetu gerontodomaćiceU mjesecu veljači 2016. godine tri "Oazine" gerontodomaćice obavile su ukupno 96 obilaska starih osoba na području Grada Belog Manastira, pružajući im besplatnu socijalnu uslugu pomoć u kući. Takva pomoć pružana je za ukupno 15 osoba (13 žena i dva muškarca). Sredinom mjeseca jedna od korisnica odselila se kod sina pa je "Oazine" gerontodomaćice više ne obilaze.

Pri obilascima starih osoba obavljeni su sljedeći poslovi:

  • 43 spremanja po kući
  • 32 nabavljanja namirnica
  • 25 unošenja drva
Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok