MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Atmosfera super, druženje odličnoAtmosfera super, druženje odlično(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 25. II. 2016. godine, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", ponovo je održana volonterska akcija "Volontirajmo jednom mjesečno u domu za starije osobe". Akciji se, pod vodstvom "Oazinih" aktivistica Jelene i Stele, odazvalo pet "Oazinih" volonterki: Borislava, Gordana, Greta, Ksenija i Sanja.

Što bi moglo biti u Restoranu i Domu kulture?Što bi moglo biti u Restoranu i Domu kulture?U četvrtak, 25. II. 2016. godine, s početkom u 9 sati, u belomanastirskoj Maloj vijećnici okupili su se predstavnici udruga i OPG-ova. Među njima su bile i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić i predstavnice LAG-a Baranja Lidija Dabić i Bogdanka Ćudić Vilić. Sastanak su organizirali belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš, njegov zamjenik Predrag Stojanović i pročelnica Kornelija Pacanović Zvečevac.

Ministarstvo produžuje rok za dostavu izvješćaMinistarstvo produžuje rok za dostavu izvješćaMinistarstvo socijalne politike i mladih šalje informaciju o produženju roka za dostavu izvješća o organiziranom volontiranju u 2015. godini:

Obavještavaju se sve udruge, zaklade, fundacije, sindikati, vjerske i turističke zajednice, ustanove, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, državna tijela te druge neprofitne pravne osobe, koje su sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu ("Narodne novine" br. 58/07 i 22/13) te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja ("Narodne novine", br.104/15) dužne Ministarstvu socijalne politike i mladih dostaviti godišnje izvješće o volontiranju koje je organizirano u protekloj godini, da se rok za dostavu izvješća produžuje do 31. ožujka 2016. godine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok