MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Gerontodomaćica Ana i njezina štićenicaGerontodomaćica Ana i njezina štićenicaU prvom mjesecu 2016. godine tri "Oazine" gerontodomaćice obavile su ukupno sedamdeset i šest obilazaka starih osoba na području Grada Belog Manastira, pružajući im besplatnu socijalnu uslugu pomoć u kući. Takva pomoć pružana je za ukupno petnaest osoba (13 žena i dva muškarca). Obavljeni su sljedeći poslovi:

* 31 spremanje po kući
* 22 unosa drva
* 18 nabavki namirnica i ostalih potrepština

Srijeda, 17. 02. 2016.

Rad "Oazine" praonice (I/2016)

Praonica u Društvenom centruPraonica u Društvenom centruMirovna grupa Oaza i u mjesecu siječnju 2016. godine nastavila je pružati besplatnu socijalnu uslugu pranja rublja za svoje korisnike koje obilaze "Oazine" gerontodomaćice u sklopu usluge pomoć u kući. Ti korisnici su najčešće bolesni i sami ili nemaju kako prati rublje pa im je "Oazina" usluga znatna pomoć u svakodnevnom životu i održavanju higijene. Gerontodomaćice donose rublje na pranje u "Oazinu" praonicu u Društvenom centru, peru ga, suše, slažu i vraćaju korisnicima, a nekima odmah odnose kući jer imaju zaštićen prostor za sušenje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok