MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Učesnici prvog dana likovne kolonije 'Đola 2015'Učesnici prvog dana likovne kolonije 'Đola 2015'Likovna radionica ''Petar Dobrović'', koja djeluje u okviru Pododbora Darda SKD-a ''Prosvjeta'', organizirala je u subotu i nedjelju, 26-27. IX. 2015. godine, tradicionalnu koloniju (12. saziva) pod imenom ''Đola 2015''. Odmah nakon otvaranja likovne kolonije, otvorena je izložba slika s prošlogodišnjeg saziva te održan okrugli stol na temu ''Slikarstvo Save Šumanovića", o kome je više govorio profesor i kustos Pero Matić.

Nedjelja, 27. 09. 2015.

Najava "Jesen-festa" u Dardi

Kliknite na plakat za veći formatKliknite na plakat za veći formatU subotu, 3. X. 2015. godine, a u organizacijiUdruge za ruralni turizam Đola, održat će se ovogodišnji "Jesen-fest". Manifestaciji će se održati na prostoru oko jezera Đola te u centru Darde, a obuhvatit će baranjsku kulturu, tradiciju i gastronomiju.

Svečano otvorenje "Jesen-festa" započet će u centru Darde u 16 sati postavljanjem kućice – knjižnice, prve knjižnice na otvorenom u Dardi, i to kao rezultat projekta "Udomite kućicu – knjižnicu", kojega je raspisala Slagalica – zaklada za razvoj lokalne zajednice. Program će se potom nastaviti na prostoru oko jezera Đola i to ugodnim druženjem uz bogatu gastroponudu, kreativne radionice te uz druženje i fotografiranje s groficom i grofom Esterházy.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok