MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Dostava na kućni pragDostava na kućni pragProtekao je i mjesec kolovoz 2014. godine, još jedan mjesec u kome je "Oaza" nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka, koju financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir. Kroz tu uslugu "Oaza" pomaže 40-ero svojih sugrađana i time im olakšava svakodnevicu. Na zadovoljstvo svih sudionika projekta, proteklog mjeseca na taj način podijeljeno je 740 obroka, koji se spremaju u kuhinji Crvenog križa Osijek.

Popis osoba koji primaju takvu vrstu pomoći nastao je u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, s kojima je "Oaza" u stalnom kontaktu i dogovoru. Popis varira iz mjeseca u mjesec jer se uglavnom radi o starijoj populaciji, koju češće zahvaćaju bolesti i nemoć pa završavaju u domu, kod skrbnika ili nas zauvijek napuštaju. Ali do tada svi se trudimo da im barem tim ukusnim besplatnim toplim obrocima olakšamo život, koji ih nije mazio.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok