MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Esther Stonecypher i Gregory Cohoat (lijevo i desno) pred 'Oazinim' uredomEsther Stonecypher i Gregory Cohoat (lijevo i desno) pred 'Oazinim' uredom(Fotoalbumčić se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 21. V. 2014. godine, Lokalnu akcijsku grupu (LAG) Baranja posjetilo je dvoje studenata na magisteriju s Fakulteta za socijalni rad pri Sveučilištu u Indiani: Esther Stonecypher i Gregory Cohoat. Program njihovog posjeta Hrvatskoj, koji se odvija u okviru obrazovnog modula pod nazivom International Service Learning Course, osim upoznavanja s kulturom, tradicijom te načinom života ljudi u Hrvatskoj, ima za cilj upoznati se s programima i uslugama iz područja rada u zajednici i pružanja socijalnih usluga te razmjenu znanja, iskustava i metodologija rada.

Davorin Taslidžić (za govornicom)Davorin Taslidžić (za govornicom)(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

Zavod za baranjsku povjesnicu obilježio je 21. V. 2014. godine 30. obljetnicu osnutka. Tom su prigodom dodijeljena javna priznanja najzaslužnijim udrugama, ustanovama, institucijama i pojedincima za njihov doprinos opstojnosti Zavoda kroz minula tri desetljeća.

Uputa volonterimaUputa volonterimaMinistarstvo socijalne politike i mladih na svojim je internetskim stranicama objavilo uputu u vezi s volontiranjem na poplavljenim područjima. Mole se građani da se samoinicijativno ne upućuju na poplavljena područja s ciljem volontiranja, a bez da su se prethodno javili i svoj dolazak dogovorili s operativnim službama zaštite i spašavanja na lokalnoj razini (Crveni križ, Hrvatska gorska služba spašavanja, Državna uprava za zaštitu i spašavanje...). Uputu u cijelosti pročitajte na web-stranici Ministarstva.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok