MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Hrana je raznovrsna, ukusna, topla...Hrana je raznovrsna, ukusna, topla..."Oazin" program "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", u sklopu kojega ide i socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka, provodio se i tokom najkraćeg mjeseca u godini. Kroz tu uslugu, koju i dalje financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih te dijelom Grad Beli Manastir, 40 najugroženijih Belomanastiraca svakog radnog dana prima besplatne tople obroke, koji im se dostavljaju na kućne adrese.

Kao što je iz naših izvještaja već poznato, "Oaza" tu uslugu pruža u suradnji s Crvenim križem Osijek, gdje se hrana priprema. A ona je raznovrsna, ukusna, topla... Na dnevnom meniju nalaze se grah, kupus, meso, riba, tjestenina, razna variva, kruh, mliječni proizvodi i voće. Iz navedenog možemo zaključiti da su zastupljene različite namirnice i na taj način zadovoljene osnovne prehrambene potrebe naših korisnika. Zato i ne čudi da je većina njih zadovoljna i moli Boga da program što duže (po)traje, što je vrlo neizvjesno s obzirom na razne promjene koje se događaju u državi i njezinim ministarstvima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok