MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Salon za prodaju automobila PSC-a OsijekSalon za prodaju automobila PSC-a OsijekUtorak je, 23. VII. 2013. godine. Nakon sastanka u Gradu Belom Manastiru i nakon obavljenih poslova u svome uredu u belomanastirskom Društvenom centru, "Oazina" direktorica i projekt-koordinatorica Vesna Nedić dotjerala je svoju "Opel Corsu" na redovito servisiranje u ovlašteni opel-servis PSC Osijek. Stigla je ranije od zakazanog vremena pa će u PSC-u, dok čeka na red i dok se servis ne uradi, biti oko dva sata. Kako će provesti to vrijeme? Laptop je tu, dobila je stol u ugodnom prostoru, omogućen joj je pristup internetu pa i PSC može privremeno postati "Oazin" ured.

Infopult u obliku tradicijske kućiceInfopult u obliku tradicijske kućiceNa belomanastirskom Trgu slobode, u nizu pomalo zapuštenih kiosaka uz Mljekaru, nedavno je otvoren infopult namijenjen svim turistima i putnicima, a posebno onima koje zanimaju Baranjsko vinogorje i vinske ceste. Infopult u obliku tradicijske kućice samo je jedna kockica u mozaiku sveukupne turističke ponude Osječko-baranjske županije, koja se u posljednjih godinu i pol razvija i kroz projekt "Wine Tour" vrijedan 1.250.000 eura.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok