MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Petak, 19. 04. 2013.

"Oaza" u "Zelenoj čistki"

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

'Oazina' ekipa: Neno, Anica, Donka, Elvira i Jovan'Oazina' ekipa: Neno, Anica, Donka, Elvira i JovanEkološka akcija "Zelena čistka" održana je u Belom Manastiru u petak prijepodne, 19. IV. 2013. godine. Kako je to bio radni dan, u akciju su se iz Mirovne grupe Oaza mogle uključiti samo tri gerontodomaćice, web-dizajner na stručnom osposobljavanju i suradnik za odnose s javnošću. Ostali "Oazini" zaposlenici izvršavali su svoje svakodnevne poslove ili ispunjavali ranije preuzete obaveze.

"Oazina" ekipa u sastavu Neno, Anica, Donka, Elvira i Jovan okupila se pred Društvenim centrom već u devet sati i odmah se, "naoružana" alatom koji joj kasnije neće trebati, zaputila na zadanu lokaciju: belomanastirski podvožnjak poznatiji pod imenom Tunel.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok