MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Pripremni sastanak za edukaciju 'Menadžment volontera'Pripremni sastanak za edukaciju 'Menadžment volontera'U subotu, 23. II. 2013. godine, od 9 do 10 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održan je pripremni sastanak zainteresiranih osoba za edukaciju "Menadžment volontera". Edukacija se provodi u sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladihiz dijela prihoda od igara na sreću za 2012. godinu za područje prevencije ovisnosti.

Petak, 22. 02. 2013.

Edukativna radionica u Dalju

Josip Sarić, Ministarstvo socijalne politike i mladihJosip Sarić, Ministarstvo socijalne politike i mladihOsječka Udruga za rad s mladima Breza održala je 22. II. 2013. godine, s početkom u 10 sati, edukativnu radionicu na temu "Razvoj socijalnih usluga u privatnom i civilnom sektoru na području rada s djecom, mladima i starijim osobama". Radionica je dio EU-projekta pod nazivom "Mjesto za mene", a održana je u novouređenom Kulturnom i znanstvenom centru "Milutin Milanković" u Dalju. Prisustvovalo joj je 30-ak osoba, među kojima je bila i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok