MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Petak, 30. 03. 2012.

Peti sajam poslova u Osijeku

Peti sajam poslova u Osijeku
Mnogo informacija i mogućnosti...

Već petu godinu zaredom treći mjesec se u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje(HZZ) obilježava kao mjesec sajmova poslova pa su i tokom ožujka 2012. godine organizirana 22 sajma poslova u 22 hrvatska grada.

Kroz sajmove poslova HZZ ostvaruje direktni kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika, potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada. U okviru sajmova poslova organiziraju se okrugli stolovi, radionice, forumi, tribine i prezentacije na kojima sudjeluju predstavnici Zavoda, poslodavci i posjetioci.

Okrugli stol u Osijeku
Prekogranična partnerstva za zapošljavanje

U petak, 30. III. 2012. godine, s početkom u 11 sati, a u sklopu Petog sajma poslova, u Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek organiziran je okrugli stol "Prekogranična partnerstva za zapošljavanje" u organizaciji Udruge za kreativni razvoj "Slap" i Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje. Cilj okruglog stola bio je da se primjerima dobre prakse s obje strane hrvatsko-mađarske granice inicira razvoj prekograničnih partnerstava za zapošljavanje.

Moderatorica okruglog stola bila je Gordana Stojanović, projekt-menadžerica Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje. Nakon pozdravnih riječi Ante Barukčića, pročelnika HZZ – Područne službe Osijek, i predsjednice "Slapa" Sonje Vuković, uvodne riječi imale su Ivana Čandrlić-Dankoš iz Agencije za razvoj Osječko-baranjske županije i gošće iz Mađarske Szilvia Gémes-Falk i Csilla Bodrog.

Petak, 30. 03. 2012.

Usmeni ispit za web-dizajnere

Usmeni ispit za web-dizajnere
Polaznica Suzana Ljubic polaže usmeni ispit

Nakon pismenog dijela završnog ispita u usavršavanju za web-dizajnera (o čemu smo pisali ovdje), u petak, 30. III. 2012. godine, s početkom u 12 sati, u prostorijama osječkog Učilišta "Janus" organiziran je i usmeni dio tog završnog ispita. U komisiji za ispitivanje bili su direktor "Centusa" Renato Barišić, predavač Milenko Šljukić te Mihajlo Ranković ispred Udruženja "Baranja".

Svaki kandidat imao je 5 minuta da predstavi svoj seminarski rad rađen u HTML-u i da kroz prezentaciju u PowerPointu prikaže kako se odvijala izrada njegovog završnog rada – besplatne web-stranice za neki pravni subjekt. Usavršavanje za web-dizajnera prošla su 24 kandidata s područja Osječko-baranjske županije, skupa s koordinatoricom projekta Vesnom Nedić i asistentom na projektu Davorom Fričom (oboje iz "Oaze"). Svaki polaznik izradio je po jednu web-stranicu, a dvojica – Neno Radić i Stanko Horvat – po dvije.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok