MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Dječje likovno-kreativne radionice
Bingo-veče
I u prva dva mjeseca 2012. godine održavane su u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra "Oazine" likovno-kreativnih radionica za djecu od 7 do 14 godina. Radionice se održavaju petkom od 18 do 20 sati, a volonterski ih vodi Stela Fabijan.

U prvom mjesecu održane su tri radionice:

  • 13. I. 2012. – Još uvijek je trajao školski raspust pa je na radionici bilo četvero djece.
  • 20. I. 2012. – Na radionici je bilo devetero djece, koja su pravila maske za Pokladni karneval.
  • 27. I. 2012. – Posljednja radionica u mjesecu bila je organizirana kao parti, na kome je bilo desetero djece.

Projektni tim projekta 'Mladi pred vratima'
Besplatne web-stranice za sve koji su podnijeli zahtjev
U ponedjeljak, 27. II. 2012. godine, s početkom u 11 sati, u prostorijama Udruženja "Baranja" u Bilju održan je sastanak proširenog projektnog tima projekta "Mladi pred vratima", koji financira Europska Unija. Na sastanku su bili: Dejan Grković, Milorad Nenadović, Ana Petrović, Jasna Petrović, Mihajlo Ranković i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić. Projekt "Mladi pred vratima" provodi Udruženje "Baranja" s partnerima: Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Učilištem "Janus", Ustanovom za obrazovanje odraslih "Centus" i Mirovnom grupom Oaza.

Na natječaj za besplatnu izradu web-stranice stiglo je 29 zahtjeva (tj. popunjenih obrazaca) od pravnih subjekata iz čitave Osječko-baranjske županije. Iako po projektnom planu treba napraviti 24 besplatne web-stranice i postaviti ih na server, projektni tim je odlučio da se udovolji svima koji su podnijeli zahtjev. Jedino će se dva vlasnika koji su zahtjeve podnijeli za po dva pravna subjekta morati odlučiti za jedan. Popis pravnih subjekata kojima će se besplatno izraditi web-stranica bit će naknadno objavljen.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok