MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Međunarodni susret kolekcionara
Međunarodni susret kolekcionara: ZNAČKE
Ovogodišnja manifestacija "Jesen u Baranji" bila je vrlo bogata raznim događanjima, što se i vidi iz njenog programa, ali i iz članaka koji su dosad objavljeni na "Oazinoj" web-stranici. Jednom čovjeku nije bilo moguće prisustvovati svim tim događanjima, pogotovo stoga što su se neka dešavala u Petlovcu, neka na vinskim cestama oko Belog Manastira i Branjinog Vrha, a neka na belomanastirskom Vašarištu… Zato vam administrator ove stranice neće moći opisati sve što se događalo, ali ćemo imati izvještaje s većine dešavanja.

U nedjelju, 10. IX. 2011. godine, s početkom u 9 sati, u predvorju belomanastirskog kina, otvoren je Međunarodni susret kolekcionara, a u 9:30, na poljani u centru Belog Manastira, otvoren je i Međunarodni sajam starina.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok