MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Subota, 20. 08. 2011.

Najbolji šal - predsjedničin

Kreativna radionica u Dardi
Kreativna radionica za žene u Dardi
I u toku osmog mjeseca 2011. godine, na pet lokacija u Baranji (Batina, Bolman, Branjina, Branjin Vrh i Darda), a u sklopu projekta "Važno je imati podršku", koji financira Europska Unija i provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, održavaju su kreativne radionice za žene. Vode ih "Oazine" kreativka Jelena Opačić-Matijević i Ana Jeličić. Imamo izvještaj s radionica održanih 18. VIII. u Dardi i 20. VIII. u Bolmanu.

Korisnice u Dardi i Bolmanu naučile su kako oslikavati platnene stvari, konkretno šalove. Uzorke su im pripremile "Oazine" kreativke, a njihovo je bilo da izaberu koji im se uzorak najviše sviđa i da oberu boje, dok je sve ostalo samo pažljiv rad. Ni ovaj put korisnice nisu vjerovale u sebe. Međutim, kad su završile jednu stranu šala, bile su oduševljene i nisu mogle dočekati sljedeću radionicu da završe i drugu stranu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok