MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Likovna izložba Baranjske bisernice
Ana Jeličić priprema posluženje
Danas je običaj da se mnoga kulturna događanja (otvaranje izložbe, promocija knjige, javna tribina, okrugli stol, edukacija, predavanje, prezentacija, godišnja skupština i sl.) završavaju zakuskama ili (kako se to u novije vrijeme kaže) domjencima. Njihova je svrha da zadrže posjetioce takvih događanja na neformalnom druženju i omoguće međusobno upoznavanje i razgovore u opuštenijoj atmosferi.

Takav običaj poštuje i Mirovna grupa Oaza kad priređuje kulturna i druga događanja pa je tako bilo i  4. III. 2011. godine kad je otvarana likovna izložba "Baranjske bisernice". Međutim, kada na ovim internetskim stranicama izvještavamo o događanjima koja završavaju zakuskama, obično imamo obilje važnijih fotografija pa za zakusku ili nema mjesta ili se i fotografi opuste pa zakusku i ne snime.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok