MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Srijeda, 21. 12. 2011.

Poklon-paketi za stare osobe

Priprema poklon-paketa za stare osobe
Priprema poklon-paketa za stare osobe
U jedanaestom i dvanaestom mjesecu 2011. godine Mirovna grupe Oaza nastavila je pružati socijalnu uslugu pomoć u kući i to zahvaljujući Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi, koje financira trogodišnji program "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira".

Sedam "Oazinih" gerontodomaćica obilazile su tokom ta dva mjeseca 52 stare osobe (46 žena i šest muškaraca) na području Grada Belog Manastira. Kao gerontodomaćice rade "Oazine" aktivistice Stela Fabijan, Ana Jeličić i Dubravka Simendić te Biserka Bakač, Milica Janković, Dragica Štalman i Dragana Vranješ. Tokom mjeseca studenoga odradile su ukupno 447 obilazaka korisnica i korisnika i odradile mnoštvo poslova kojima su im pomogle i olakšale život.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok