MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Srijeda, 29. 12. 2010.

Svečani koncert orkestra "bm5h"

Koncert orkestra *bm5h*
Koncert pet bm-harmonika

U srijedu, 29. XII. 2010. godine, u prepunoj dvorani za produkcije Osnovne glazbene škola (OGŠ) Beli Manastir, održan je svečani koncert orkestra "bm5h" (bar tako piše na štampanom programu), čije zagonetno ime možemo protumačiti kao "belomanastirskih pet harmonika". Članovi tog orkestra su Aleksandra Gado (doktor veterinarske medicine), Kornelija Pacanović Zvečevac (diplomirani inženjer arhitekture, pročelnica gradskog Upravnog odjela za graditeljstvo i stambeno-komunalne poslove), Samir Jurčec, Davorin Bubalović (doktor medicine, bivši gradonačelnik) i Vladimir Kedmenec (bivši dogradonačelnik i sadašnji direktor "Stanouprave").

Oazina grupa na facebooku
Oazini internet-prijatelji

Prije mjesec dana Mirovna grupa Oaza Beli Manastir otvorila je, pod imenom OAZA Beli Manastir, grupu na društvenoj mreži Facebook. Preko te grupe obavještavaju se "Oazini" zaposlenici, aktivisti, korisnici i drugi zainteresirani građani o "Oazinim" aktivnostima, o događanjima u kojima učestvuje "Oaza" i o zanimljivostima koje bi svima nama mogle biti interesantne.

U mjesec dana naša je grupa stekla stotinu prijatelja, a stoti se priključio u srijedu, 29. XII. 2010. godine. Nadamo se da nam naš stoti prijatelj neće zamjeriti što ćemo mu u ovom članku spomenuti ime. To je Anto Mihajlović iz Belog Manastira. Njemu i svim ostalim "Oazinim" internet-prijateljima čestitamo Novu godinu i želimo mnogo sreće u 2011.

Srijeda, 29. 12. 2010.

Čestitka Paula Coelha

Paulo Coelho
Čuveni romanopisac Paulo Coelho
Prije nekoliko godina administrator "Oazine" web-stranice primijetio je na službenoj internetskoj stranici nobelovca i čuvenog brazilskog romanopisca Paula Coelha (čitaj: Paulo Kueljo) pogrešno zapisan naslov našeg izdanja jednog od njegovih romana pa je elektronskom poštom uputio ispravku. Otada svake godine naš administrator od Paula Coelha elektronskom poštom prima novogodišnju čestitku pa ju je primio i ove godine.

Coelho kao znak zahvalnosti za podršku tokom 2010. godine i u skladu s višegodišnjom tradicijom čitaocima šalje svoju božićnu priču pod naslovom "The Pine Tree of St. Martin" (Bor svetog Martina), koju je napisao za svoju kolumnu koju objavljuje u mnogim novinama širom svijeta. Napomena uz priču završava riječima: neka se svemir uroti tako da se ostvare sve vaše želje za 2011. godinu.

Srijeda, 29. 12. 2010.

SRETNA NOVA GODINA

Sretna Nova godina
Mnogo sreće i zdravlja u 2011. godini želi vam Mirovna grupa Oaza
Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok