MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Okrugli stol Volontiranje mladih
Okrugli stol u Drugoj srednjoj školi
U srijedu, 15. XII. 2010. godine, u Drugoj srednjoj školi Beli Manastir, a u okviru "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", održan je okrugli stol na temu "Volontiranje mladih". Na okruglom stolu bilo je 17 učesnika. Pozdravila ih je i uvodnu riječ održala "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, koja je preuzela ulogu opravdano odsutne moderatorice Lejle Šehić-Relić, voditeljice Volonterskog centra Osijek. Prisutni su upoznati s volonterskim centrima u Hrvatskoj, a zatim je slijedila prezentacija o Volonterskom centru Osijek. Spomenuta je 2011. godina kao Evropska godina volonterstva, u kojoj bi nekom akcijom trebalo obilježiti nastojanje da volonterstvo zaživi i u Baranji. Potom je spomenut Zakon o volonterstvu, koji je donesen 2007. godine, kao i to da je volontiranje dobrovoljno i besplatno pružanje usluga drugima.

 

Drugi Čvarakfest u Karancu
OPG Kolarević na Čvarakfestu

Rajko Cicak, vjerni čitalac "Oazine" web-stranice i bivši belomanastirski honorarni dopisnik osječkog "Glasa Slavonije", šalje nam kraći članak i seriju fotografija snimljenih na drugom "Čvarakfestu", održanom u nedjelju, 12. XII. 2010. godine, u sklopu karanačkog Zimskog vašara. Ove godine na Zimskom vašaru bilo je nešto manje izlagača i prodavača, ali i manje radoznalog naroda i potencijalnih kupaca (valjda zbog krize, a možda i zime, no vjerojatnije zbog onoga prvog).

 

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG) Kolarević iz Jagodnjaka, kao i prošle godine, vrlo se dobro pripremilo za ovogodišnji Zimski vašar i drugi "Čvarakfest", ponudivši kupcima sve svoje obiteljske proizvode.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok