MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Utorak, 26. 01. 2010.

"Oazine" dječje radionice

Dječje radionice
Ja i kako me drugi vide
U zajedničim prostorijama belomanastirskog Društvenog centra petkom i subotom od 18 do 20 sati održavaju se radionice za djecu od 6 do 14 godina. Petkom se radionice održavaju u sklopu "Oazinog" projekta "Prepoznajmo nasilje", koji financira Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, a subotom u sklopu projekta "Svi smo različiti, a zapravo svi jednaki", koji financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.

Radionice vode Jelena Opačić-Matijević, Stela Fabijan i Ana Jeličić, uz pomoć Dubravke Simendić i "Oazine" vanjske stručne suradnice Sofije Petrović te volonterke Željane Laketa.

Utorak, 26. 01. 2010.

Seminar "Baranjskog srca"

Seminar Baranjskog srca
Predavači ...
U utorak, 26. I. 2010. godine, belomanastirsko Društvo osoba s invaliditetom "Baranjsko srce" u partnerstvu sa Zajednicom saveza osoba s invaliditetom Hrvatske (SOIH) organiziralo je u Hotelu Patria seminar o unapređenju primjene "Protokola o postupanju u slučaju nasilja u obitelji" za žene s invaliditetom. Uz članove "Baranjskog srca" na seminaru su bili predstavnici nekih baranjskih udruga, belomanastirske Policijske postaje, Centra za socijalnu skrb, Grada Belog Manastira te Marica Mirić iz Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi i Štefica Roginić, voditeljica SOS-telefona za žene s invaliditetom. U ime Mirove grupe Oaza na seminaru je bila Vesna Nedić. Opširniji izvještaj može se pročitati na internetskim stranicama "Glasa Slavonije".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok