MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Subota, 08. 08. 2009.

Počela "Oazina" škola plesa

Oazina škola plesa
Jedan lijevo, desno dva, jedan naprijed, nazad sad...

U subotu, 8. VIII. 2009. godine, s početkom u 16 sati, počela je s radom, u zajedničkim prostorijama belomanastirskog Društvenog centra, "Oazina" škola plesa za djecu i omladinu, a u sklopu projekta "Edukacijom i igrom protiv nasilja", koji financira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Škola plesa, na kojoj će se učiti standardni plesovi (valcer, tango, latinoplesovi…), za prvu grupu polaznika (10 parova) održavat će se svake subote od 16 do 18 sati i svake nedjelje od 19 do 21 sat, a trajat će ukupno 32 sata, odnosno 2 mjeseca. Školu vodi Srđan Canjko, "Oazin" aktivist i predavač na informatičkoj obuci te plesač u HKUD-u Beli Manastir. Asistentica će mu biti studentica Anja Gorup iz Belog Manastira. Najesen će se škola plesa organizirati i za drugu grupu od 10 parova.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok