MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Nedjelja, 06. 07. 2008.

Održan Sajam udruga Baranje 2008.

Mirovna grupa Oaza organizirala je već treću godinu zaredom Sajam udruga Baranje, koji je održan 5. srpnja 2008. godine od 9 do 12 sati na Trgu slobode u Belom Manastiru (kod "Borova"). Sajam je održan u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i Centrom za kulturu Grada Belog Manastira.
Tim povodom osam udruga prezentiralo je svoje aktivnosti dijeleći propagandne materijale i letke, a neke i prodajući proizvode sa svojih radionica. Ovaj put na sajmu su sudjelovale samo udruge iz Bilja i Belog Manastira: Udruženje za mir i ljudska prava "Baranja" Bilje, Baranjski civilni centar (BRICC), Projekt građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.), Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga", Društvo "Hrvatska žena" – Baranja Beli Manastir, Dobrovoljno vatrogasno društvo Beli Manastir, Foto-kino klub "Baranja-film" Beli Manastir i organizator sajma Mirovna grupa Oaza Beli Manastir.
Udrugama su bili osigurani štandovi, doručak i osvježenje. Svoje proizvode udruge su mogle prodavati u humanitarne svrhe ili za potrebe svojih radionica. Na prijedlog "Oaze", dio ostvarenog prihoda od prodaje poklonjen je udruzi "Alerga" za kupovinu spirometra, pa je tako "Oaza" "Alergi" poklonila novac, a "Hrvatska žena" sve izložene proizvode da ih članice "Alerge" same prodaju.

Srijeda, 02. 07. 2008.

Sajam udruga Baranje 2008.

Mirovna grupa Oaza poziva sve zainteresirane da posjete SAJAM UDRUGA koji će se održati u subotu, 5. srpnja 2008. godine od 09:00 do 11:00 sati na Trgu slobode u Belom Manastiru. Sajam se održava u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i Centrom za kulturu Grada Belog Manastira.
Cilj je Sajma prezentacija programskih aktivnosti udruga koje djeluju u Baranji. Udrugama će biti osigurani štandovi te će im se tako omogućiti da izlažu svoje propagandne materijale i radove. Svoje proizvode mogu prodavati u humanitarne svrhe ili za potrebe svojih radionica. Prijedlog "Oaze" je  da udruge dio ostvarenog prihoda od prodaje svojih proizvoda poklone udruzi "Alerga" za kupovinu SPIROMETRA. Članovima udruga koji budu sudjelovali na sajmu osiguran je doručak. Prijavnicu s podacima koji su navedeni u nastavku ovog teksta pošaljite na telefaks broj 700-610 ili na e-mail: oaza_bm@yahoo.com
PRIJAVNICA za sudjelovanje na sajmu udruga treba sadržati sljedeće podatke:
Naziv udruge
Ime i prezime članova udruge koje će sudjelovati na sajmu
Izlažemo (propagandni materijal, proizvode svojih radionica ili prikazujemo neke aktivnosti)
Adresa
Telefon
Faks
E-mail

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok