MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Tokom prosinca Oazini aktivisti su 216 puta posjetili stare osobe. U okviru tih posjeta obavili su slijedeće vrste poslova: nabavku špeceraja 38 puta, nabavku sa tržnice 6 puta, recepte i lijekove iz apoteke donijeli su u 22 slučaja, medicinsku su dokumentaciju podnosili, sređivali ili pozivali i dovodili liječnika u kritičnim situacijama u 9 slučajeva, spremanje stana, terasa podruma i šupa obavili su u 32 slučaja, pripremu ili donos hrane za obrok u 34 slučaja, besplatno odnošenje novina i časopisa, te čitanje slijepima obavili su u 32 slučaja i tako razonodili svoje stare osobe. Oazini aktivisti su u 35 slučajeva nanijeli drva u stan ili kuću, nacijepali krupna ili sitna drva za potpalu, već prema potrebi. Ponekad se nanosilo drva u većim količinama za vikend.
U 142 slučaja porazgovaralo se sa korisnicima o zdravlju, raznim zahtjevima i potrebama i družilo sa njima u njihovom domu jer im je to posebno važno.
Što se tiče posebnih zahtjeva, u prosincu ih je bilo 115 slučajeva, a kretali su se od kupovine naočala na pijaci, hranjenja kućnih ljubimaca, reklamacija za visoke elektro-račune, popravci mobitela, krpanje rublja, spremanje mesa u dubinske zamrzivače, dovoženja plina, kupovine kućnih papuča, plaćanje završnih kućnih računa i još puno toga.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok