MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Četvrtak, 07. 06. 2007.

Izlet u Zlatnu Gredu


Na kraju projekta EDUKACIJOM DO DRUŠTVENE REINTEGRACIJE (viša informatička obuka: izrada web-stranica, pravljenje prezentacija u Power Pointu i obrada slika), koje je financiralo Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, polaznici te obuke, predavač više informatičke obuke Ratko Mrđa, voditeljica projekta Vesna Nedić, predsjednica "Oaze" Jelena Opačić-Matijević, voditeljica "Oazinih" dječjih radionica Stela Fabijan i još neki članovi "Oaze" (ukupno 25 osoba) otišli su u subotu, 2. juna 2007. godine, na izlet i druženje u Zlatnu Gredu. Obišli su Eko centar Zlatna Greda i njegovu okolinu te prošetali bentom uz rukavac Dunava, a potom su se rekreirali igrajući odbojku i badminton u parku uz tikveški dvorac. Tu im je "Oaza" pripremila i malu zakusku i osvježenje.

 

Četvrtak, 07. 06. 2007.

Edukacije protiv ovisnosti

dipl.psihologinja Iva Jeger drži edukacijudipl.psihologinja Iva Jeger drži edukacijuU sklopu projekta DJEČJA "OAZICA" ZA MLADE OD 7 DO 14 GODINA: EDUKACIJA, KREATIVNOST, SPORT I ZABAVA PROTIV OVISNOSTI, koji financiraju Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, svaki posljednji petak u mjesecu odvijaju se - u zajedničkim prostorijama Društvenog centra - edukacije protiv ovisnosti o alkoholu, cigaretama, drogama itd. Edukacije su započele u septembru 2006. godine, a trajat će do kraja 2007. godine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok