MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Druženje nakon dodjele diplomaDruženje nakon dodjele diplomaU sklopu projekta "Edukacijom do društvene reintegracije", 27. IV. 2007. godine višu informatičku obuku završili su: Drago Brnada, Marina Frein, Zorica Hanžek, Nada Horvat, Željko Majstorović, Sanja Nuspahić, Kristijan Peretić, Martina Sauer, Nataša Svrakić, Natalija Vinojčić i Dalibor Zajec. Projekt je financiralo Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi. Kraj obuke i dobivanje certifikata proslavili su na zajedničkom druženju.

Javna trivina "Koliko smo spremni volontirati" održana je 17.  IV. 2007.  u svečanoj dvorani zgrade P+8 u Belom Manastiru.
Organizirana je uz potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, a dio je projekta „Dani udruga Baranje 2007“.
U svojstvu sudionika i predavača sudjelovali su:
1. Lejla Šehić-Relić iz Volonterskog centra Osijek.
2. Vesna Lirman iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek
3. Igor Đorđević iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek
4. predstavnici nevladinih organizacija

Voditeljica javne tribine bila je Ana Jeličić.

Utorak, 10. 04. 2007.

Zaključci okruglog stola

Okrugli stol u hotelu PatriaOkrugli stol u hotelu Patria "Prepoznajemo li volonterski rad aktivista nevladinih organizacija"  Okrugli stol je održan 29.03.2007. u Hotelu Patria u Belom Manastiru. Na njemu su prisustvovali predstavnici raznih udruga i lokalnih i državnih institucija: Zdenko Topalović iz Grada Belog Manastira, Vlado Grujić iz Centra za socijalnu skrb, Ljubomir Damjanović iz općine Jagodnjak, Lidija Vedernjak iz Društva osoba s invaliditetom "Baranjsko srce", Nadica Balog iz Udruge žena Romkinja "Romsko srce", Jasna Petrović iz Udruženja za mir i ljudska prava "Baranja" iz Bilja, Erika Jasnić iz Zajedničkog vijeća općina, Martina Uglik iz BRICC-a, Branko Petrović iz Udruge Roma grada Belog Manastira-Baranje i Mirela Alagić iz PGDI-a. Za opravdani izostanak ispričala se Nada Šinko iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Belog Manastira.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok